Изпълнителният директор на охранителната фирма Аркус Секюрити Иван Владимиров, в която

...
Изпълнителният директор на охранителната фирма Аркус Секюрити Иван Владимиров, в която
Коментари Харесай

Фирмата, свързана с Очите - ръководена от бивш шеф в МВР и с обществени поръчки за четвърт милион

Изпълнителният шеф на охранителната фирма „ Аркус Секюрити ” Иван Владимиров, в която задържаният в Истанбул Димитър Желязков-Митьо Очите е работил като съветник, а зам.-председателят на Общинския съвет на Бургас Бенчо Бенчев - съучастник, е някогашен началник в " Криминална полиция ", заяви " Нова ".
 Бенчо Бенчев с обвиняване за укриване на Митьо Очите  Очите е арестуван в Турция за 30 дни  Заловеният с Очите Бенчо Бенчев: Омерзен съм. А желаех единствено да оказа помощ на болен човек
Той е работил към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, а синът му е заместник-директор на Бургаския затвор, до момента в който неговата сестра е юрист към МВР-Бургас.

По думите на Владимиров, Очите намирал обекти за охраняване, а Бенчев му бил съучастник, дружно с Георги Дросев.

Двамата получават акции след показния разстрел на гард на Желязков пред дискотека преди две години, прецизира малкия екран.

Фирмата работи с държавни институции и общини. Тя е печелила публични поръчки за четвърт милион лв. - от община Несебър за близо 100 000 лева, а от община Айтос - за близо 70 000 лева за защита на разнообразни свои обекти.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Апелативната прокуратура в Бургас ще повдигне обвиняване на Бенчев за персонално укривателство на Димитър Желязков.

Седми ден пък продължава издирването Пейо Янков - общинар от Несебър, доближен на Очите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР